Vaata JCI Estonia kevadist auhinnatseremooniat veebist!


Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/apache/domains/www.jci.ee/htdocs/vana_backup/wp-content/plugins/wp-spamshield/wp-spamshield.php on line 2033

Kuigi COVID-19 on kõik meie senised plaanid pea peale pööranud ning prioriteedid ümber mänginud, ei heitu me sellest ega pane kogu JCI-elu pausile, vastupidi – praegusel ajal on üksteise toetamine, tunnustamine ja kokkuhoidmine (piisava füüsilise distantsiga) olulisem kui kunagi varem!

Paraku olime sunnitud ära jätma JCI Estonia 2020. aasta Kevadkonverentsi, kuid sellele vaatamata saab siiski toimuma meie kevadine auhinnatseremoonia! Siinkohal on meil rõõm kutsuda kõiki meie liikmeid, kandidaate, huvilisi, auväärseid senaatoreid ja külalisi osa võtma (läbi aegade esimesest?) JCI Estonia virtuaalsest auhinnatseremooniast, mis toimub 25. aprillil algusega kell 19:00. Link otseülekandele postitatakse siia eventi paar päeva enne ürituse toimumist.

Auhinnatseremooniale kohaselt on riietumisstiil pidulik. Kui tavapäraselt on meil galal fotograaf, kes kõik kaunid külalised ja hetked jäädvustab, siis sel korral peame selle ülesandega ise hakkama saama – ehk kutsume kõiki üles pilte tegema sellest, kuidas nad ekraani taga auhinnatseremooniale kaasa elavad! Sellest saame kokku panna ühe väga meeleoluka albumi, millele aastate pärast heldimusega tagasi vaadata. Võite oma pildid Facebooki eventi postitada või kui soovite neid sotsiaalmeedias oma kontol jagada, siis palume märkida @jciestonia ning lisada silt #JCIauhinnad, et me need üles leiaksime. Aitäh-aitäh!

Levitage sõna oma kojas ning kohtume peagi! 🌟

© Copyright 2020
JCI Estonia MTÜ I Reg nr: 80089741 I jci@jci.ee

facebookyoutube