Uue aasta soovid JCI Estonia juhatuselt

Ja ongi käes aasta 2020, mille esimene päev möödus JCI Estonia juhatuse jaoks juba päris töiselt, et jõuaksime Sulle ja kõigile teistele liikmetele erinevaid kanaleid pidi kohale toimetada uusaastatervituse. 🎉

Meie ühine nägemus on, et sel aastal püüame peamiselt keskenduda nendele 20% tegevustest, mis toovad 80% tulemustest. Kuna üpris selgeks on saanud see, et pikki tekste ei loe suurem osa publikust läbi, siis saadame oma uusaastatervituse hoopis lõbusa video näol, et meie sõnum rohkemateni jõuaks!

2020 saab olema täis uusi ettevõtmisi ja värsket pealehakkamist, veelgi tugevnevat koostööd ja ühtekuuluvust, suuremaid ambitsioone ja eneseteostust ning on jätkuvalt läbinisti maagiline, sest just sõna “magic” on see, millega Eesti Koda pärast maailmakongressi korraldamist veel aastaid seostatakse. ✨

Meie soovid käesolevaks aastaks leiad videost

Kogu JCI Estonia 2020. aasta juhatuse nimel
Annet Muru
JCI Estonia president 2020

© Copyright 2020
JCI Estonia MTÜ I Reg nr: 80089741 I jci@jci.ee

facebookyoutube