PRESSIKUTSE 31.10.2019 – JCI Maailmakongress “Pure Magic!” – kaadri taga


Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/apache/domains/www.jci.ee/htdocs/vana_backup/wp-content/plugins/wp-spamshield/wp-spamshield.php on line 2033

PRESSIKUTSE 31.10.2019

JCI Maailmakongress “Pure Magic!” – kaadri taga

 

Head ajakirjanikud,

 

Olete oodatud 4. novembril kell 14.00 Olümpia hotelli Delta ruumis toimuvale pressikonverentsile, kus JCI kohalik korraldustiim tutvustab eesseisvat, 4. kuni 8. novembrini kestvat maailmakongressi. Tegemist on Eesti ühe vaieldamatult suurima konverentsiga, kuhu on tulemas ligi 5000 delegaati enam kui sajast riigist ja mida korraldavad suures osas vabatahtlikud.

JCI Maailmakongress toimub igal sügisel eri riigis. Tänavu on JCI traditsioonilise suurürituse korraldusõigus Eestil. Pressiüritusel saad vastused küsimustele, milline delegatsioon on suurim, kui palju on konverentsil vabatahtlikke abilisi ja kuidas sujuvad ettevalmistused kongressiks. Nädal tagasi algatas JCI konverentsi jaoks üle-eestilise nõude korjanduse. Saad ühtlasi vastuse, kas kõigile külalistele jagub keskkonnast hoolival konverentsil korduskasutusnõusid ja mis neist nõudest edasi saab. Samuti jagame soovitusi, kuidas külalisi võõrustada ja neile vajadusel abiks olla.

Konverentsi esimene teemapäev 5. novembril on pühendatud enesearengule ning päeva naelaks on kahtlemata Robin Sharma. Konverentsi teine ja kolmas teemapäev on pühendatud tehnoloogiale ja digitaalsele  innovatsioonile, laval on Eesti tehnoloogiamaailma tipud ning tõusvad tähed. Digipäevade raames leiab aset ka Baltimaade suurim häkaton. Suurürituse lõpetab 8. novembril Puhta Maailma Päev.

 

Pressiüritusel räägivad korraldajad teemapäevade sisust lähemalt. Küsimustele vastavad JCI Maailmakongressi 2019 projektijuht Kai Kuusik-Greenbaum, JCI Estonia President Anni Oja, fookuspäevade peakorraldajad Roland Tokko (Better You), Siim Lepisk (Digital Innovation Days) ja Kadi Kenk (Clean World Day) ning JCI Maailmakoja President 2019 Alexander Tio.

 

Pressikonverents toimub esmaspäeval, 4. novembril kell 14 Olümpia hotellis Delta ruumis. Juba sama päeva õhtul algusega kell 20 tervitatakse Saku Suurhallis konverentsi külalisi pidulikul avatseremoonial. Ootame teid kindlasti kajastama ka õhtust üritust!

Kui soovite konverentsist osa saada ja seda kajastama tulla, andke oma soovist teada. Pressile väljastatud konverentsikutse tagab pääsu konverentsi kõigile viiele päevale.

Olete oodatud!

Lisainfo:

Esme  Kassak
JCI Maailmakongressi 2019 pressikoordinaator

+372 5301 9197

esmekas@gmail.com
www.jciwc2019.com

© Copyright 2020
JCI Estonia MTÜ I Reg nr: 80089741 I jci@jci.ee

facebookyoutube