Kaspar Korjus valiti maailma silmapaistvaimaks nooreks


Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/apache/domains/www.jci.ee/htdocs/vana_backup/wp-content/plugins/wp-spamshield/wp-spamshield.php on line 2033

 

PRESSITEADE 30.10.2019

Kaspar Korjus valiti maailma silmapaistvaimaks nooreks

 

JCI (Ettevõtlike Noorte Koda) rahvusvaheline võrgustik tunnustab juba 1983. aastast silmapaistvaid noori üle kogu maailma, andes välja auhinda TOYP (Ten Outstanding Young Persons of the World). Sel aastal pälvis enam kui 180 kandidaadi seast auhinna Kaspar Korjus, kellele antakse tiitel järgmisel nädalal Tallinnas toimuval JCI maailmakongressil.

Kaspar Korjus on olnud e-residentsuse programmi algataja ja meeskonna juht aastatel 2014-2019. Tema revolutsiooniline nägemus tehnoloogiast ja digitaalsest innovatsioonist on viinud maailma uuele mõttetasandile ning andnud Eestile uue eristuva suuna ettevõtluse arendamisel. E-residentsus võimaldab ettevõtete omanikel registreerida Euroopa Liidus asuva ettevõtte, kasutada digiallkirjastamist, tagada juurdepääsu elektroonilistele pangandus- ja makseteenustele ning muudele kõrgel tasemel digiühiskonna teenustele, elavdades Eesti majandust. Hetkel on e-residendid loonud Eestis enam kui 6000 ettevõtet.

  1. ja 2018. aastal sai Kasparist maailma kõige tsiteeritum Eesti kodanik ning 2018. aastal pälvis Kaspar Hollandi kuninga, Tema Majesteet Willem-Aleksandri oranži Nassau ordeni, millega tunnustati tema märkimisväärset panust maailmas.

Ülemaailmse TOYP-programmi raames tunnustatakse vanuses 18-40 noori, kes paistavad silma oma tegevusalal märkimisväärsete tulemustega ning positiivsete muutuste algatamisega. Neid noori auhinnates tõstab programmi korraldaja, au sisse sotsiaalselt vastutustundlikud liidrid, kes motiveerivad oma tegevusega ka teisi püüdlema silmapaistvate tulemuste ja ühiskondliku vastutustundlikkuse poole. Programmi laureaatide lood, mis on tulvil avastamisrõõmu, otsustavust ja leidlikkust, inspireerivad teisi noori saama tugevateks liidriteks ja looma paremat ühiskonda. Varasemalt on eestlastest sarnase tiitliga maailmas pärjatud Mart Laar.

JCI (Junior Chamber International) on enam kui saja-aastase ajalooga rahvusvaheline mittetulunduslik organisatsioon, kuhu kuuluvad aktiivsed ja ettevõtlikud inimesed. Tegutsedes hetkel 117 maailma riigis ning ühendades enam kui 150 000 liiget, on JCI peamine ülesanne pakkuda arenguvõimalusi, mis julgustavad algatama ühiskonnas positiivseid muutusi. Sel sügisel toimub Tallinnas JCI maailmakongress, organisatsiooni aasta tippsündmus, kus osaleb  ligi 5000 osalejat viielt kontinendilt ja rohkem kui 100 riigist.

 

Lisainfo:

Tiina Tali

Asepresident kommunikatsiooni ja turunduse alal

JCI Estonia

tiina.tali@jci.ee

+372 555 24 273

www.jci.ee / www.jciwc2019.com

© Copyright 2020
JCI Estonia MTÜ I Reg nr: 80089741 I jci@jci.ee

facebookyoutube