Kaspar Korjus valiti maailma silmapaistvaima noore konkursi finaali


Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/apache/domains/www.jci.ee/htdocs/vana_backup/wp-content/plugins/wp-spamshield/wp-spamshield.php on line 2033

Kaspar Korjus valiti maailma silmapaistvaima noore konkursi finaali

 

Ettevõtlike Noorte Koda ehk JCI on rahvusvaheline võrgustik aktiivsetele inimestele pakub oma liikmetele arengukeskkonda juhioskuste, sotsiaalse vastutustunde, ettevõtlikkuse ja rahvusvahelise koostöö arendamiseks, et innustada noori inimesi algatama ühiskonnas positiivseid muutusi. JCI tegutseb täna rohkem kui 100 riigis ja muuhulgas tunnustab juba 1983. aastast igal aastal silmapaistvaid noori üle kogu maailma, andes välja auhinda TOYP (Ten Outstanding Young Persons of the World). 

Sel aastal pälvis Eestis silmapaistva noore auhinna Kaspar Korjus, kes esitati JCi Estonia poolt maailma silmapaistva noore inimese tiitlile. Kaspari tegevust on maailmas märgatud ning nüüd kandideerib ta 20 inimese seas ülemaailmsele tiitlile. Hääletamine toimub paralleelselt rahvusvahelise žürii ja rahva poolt ehk eestlastel on võimalik Kaspar Korjuse kandidatuuri toetada läbi TOYP avaliku hääletuse. „Ootame kõiki eestlasi Kasparile häält andma, et tunnustada meie enda tublit tegijat,” innustab JCI Estonia president Anni Oja inimesi hääletama. Hääletada saab aadressil https://toyp.jci.cc. Eestlastest on varem ülemaailmse tiitli võitnud Mart Laar (1993) ja Tarvi Martens (2007).

Ülemaailmse TOYP-programmi raames tunnustatakse noori inimesi vanuses 18-40 eluaastat, kes paistavad silma märkimisväärsete tulemustega oma tegevusalal ning positiivsete muutuste algatamises. Neid noori auhinnates tõstab programmi Eesti-sisene korraldaja, Eesti Ettevõtlike Noorte Koda au sisse sotsiaalselt vastutustundlikud liidrid, kes motiveerivad oma tegevusega ka teisi püüdlema silmapaistvate tulemuste ja ühiskondliku vastutustundlikkuse poole. Programmi laureaatide lood, mis on tulvil avastamisrõõmu, otsustavust ja leidlikkust, inspireerivad teisi noori saama tugevateks liidriteks ja looma paremat ühiskonda.

Kaspar Korjus on e-residentsuse programmi algataja ja meeskonna juht 2014-2019. Tema revolutsiooniline nägemus tehnoloogiast ja digitaalsest innovatsioonist on viinud maailma uuele mõttetasandile ning andnud Eestile uue eristuva suuna ettevõtluse arendamisel. E-residentsus võimaldab ettevõtte omanikel registreerida ELis asuva ettevõtte, kasutada digiallkirjastamist, annab juurdepääsu elektroonilistele pangandus- ja makseteenustele ning muudele Eesti kõrgel tasemel digiühiskonna teenustele, elavdades samas meie majandust (hetkel on e-residendid loonud Eestis enam kui 6000 ettevõtet).

  1. ja 2018. aastal sai Kasparist maailma kõige tsiteeritum Eesti kodanik ning 2018. aastal pälvis Kaspar Hollandi kuninga, Tema Majesteet Willem-Aleksandri oranži Nassau ordeni, millega tunnustati tema märkimisväärset panust maailmas.

JCI (Junior Chamber International) on enam kui saja-aastase ajalooga rahvusvaheline mittetulunduslik organisatsioon, kuhu kuuluvad aktiivsed ja ettevõtlikud inimesed. Tegutsedes täna 117 maailma riigis ning ühendades enam kui 150 000 liiget, on JCI peamine ülesanne pakkuda arenguvõimalusi, mis julgustavad algatama ühiskonnas positiivseid muutusi. Sel sügisel toimub Tallinnas, Eestis ka JCI maailmakongress, organisatsiooni aasta tippsündmus, kus osaleb  ligi 5000 osalejat viielt kontinendilt ja rohkem kui 100 riigist.

 

Lisainfo: 

Tiina Tali 

Asepresident kommunikatsiooni ja turunduse alal

JCI Estonia

tiina.tali@jci.ee

+372 555 24 273

www.jci.ee / www.jciwc2019.com

 

© Copyright 2020
JCI Estonia MTÜ I Reg nr: 80089741 I jci@jci.ee

facebookyoutube