BeConscious korraldab maailmatasemel inspiratsioonikirjaniku ja õpetaja Colin Sissioni seminari

JCI e-Koda on ellu kutsunud projekti BeConscious, mis oma olemuselt on loengusari keskendudes eelkõige teadlikkusele, inimese sisemaailmale ja sellele, kuidas kõik meie sees toimuv mõjutab meie argipäeva ja välismaailma. Eelkõige on loengutesarja eesmärk tõsta kuulajate elukvaliteeti läbi praktiliste nõuannete sellest, kuidas enda sisemaailmaga paremini kontakti saada ning seda teadlikult juhtida. Nagu üritustesarja nimigi ütleb, on ühine nimetaja kõikides loengutes teadlikkus. Projekti viime läbi koostöös Worklandiga. 

21. augustil on Worklandis JCI e-Koja teadlikku elamist edendava seminaride sarja BeConscious vahendusel kõigil huvilistel võimalus osa saada maailmatasemel inspiratsioonikirjaniku, psühholoogi ning õpetaja Colin Sissioni praktilisest seminarist.

Colin Sissoni õpetused on üle maailma mõjutanud sadu tuhandeid inimesi, kes on huvitatud enesearengust ning enesemeisterlikkusest. Colini õpetus annab lihtsad meetodid emotsioonide, reaktsioonide ja rändava meele kontrolli all hoidmiseks, olles läbi põimunud võimsatest kohalolu praktikatest.

“Pole võimatuid unistusi. On vaid meie piiratud ettekujutus sellest, mis on võimalik.” /Beth Mende Conny/

Colin Sisson õpetab kohal ja teadval olemist, et inimesed oskaksid püsivalt olla oma keskmes, vabaneksid ettekujutustest ning kulgeksid õnne ja vabaduse voos. Ta õpetab, kuidas vastutada ise oma elu eest, leida üles oma sisemine vägi, muutuda iseendast teadlikumaks, kehtestada ennast kriisiolukorras, võtta teadlikult vastu elu väljakutsed, avada oma kõrgeim potentsiaal.

Elu ei ole midagi sellist, mis meiega juhtub. See on miski, mida me ise juhtuma paneme ja juhime. Me ise loome kõik oma kogemused, teadvustades seda või mitte. See seisneb meie tänaste tunnetega töötamises ja nende muutmises armastuseks, rõõmuks ja vabaduseks. 

BeConscious lonegud on avatud kõigile huvilistele!!!

Täpsem teave ja registreerimimisinfo: https://www.facebook.com/events/348615746075976/

© Copyright 2020
JCI Estonia MTÜ I Reg nr: 80089741 I jci@jci.ee

facebookyoutube