Eesti suurimal konverentsil esineb maailmakuulus koolitaja Robin Sharma

Eesti suurimal konverentsil esineb maailmakuulus koolitaja Robin Sharma

 

Novembris toimub läbi aegade Eesti suurim konverents, kus teiste seas esineb maailma üks tunnustatumaid juhtimiskoolitajaid Robin Sharma. Tema raamatuid “Lugu mungast, kes müüs maha oma Ferrari” ning “Juht ilma tiitlita” on müüdud miljoneid. 

 

Novembris toimuva JCI maailmakongressi sisu on väga mitmekülgne. Kongressi põhiprogramm kestab kokku 5 päeva, mille jooksul pakutakse osalejatele enam kui 190 tundi sisukaid koolitusi, seminare, töötubasid ja maailmatasemel esinejaid. Konverentsiprogrammi osana toimub mess, mille raames saavad kohalikud ja rahvusvahelised ettevõtted tutvustada oma tooteid ja teenuseid ning luua ärikontakte. Lisaks haridus- ja äriprogrammile on konverentsi programmis ettevõttekülastused ning vabaaja- ja kultuuriprogramm, mille kaudu tutvustatakse külalistele Eestit, sh tuntud ja tunnustatud Eesti inimesi ja ettevõtteid. 

 

Konverents korraldatakse koostöös Garage48, Edu Akadeemia ja World Cleanup Day’ga. Sellest tulenevalt on loodud konverentsile tõeliselt mitmekülgne ja arendav sisu. “Panuse konverentsi sisu loomisse annavad enda valdkonna tõelised professionaalid. Näiteks World Cleanup Day korraldamisega tegelevad aastaid “Teeme Ära” meeskonda kuulunud Kadi Kenk ja  aasta kodanik Eva Truuverk,” tunnustas vabatahtlike meeskonda Anni Oja. 

 

Konverentsil saavad osaleda nii JCI liikmed kui ka kõik teised ehk põnev ja hariv programm on avatud kõigile. 

 

Konverentsi koduleht: www.jciwc2019.com

 

JCI (Junior Chamber International) on enam kui saja-aastase ajalooga rahvusvaheline mittetulunduslik organisatsioon, kuhu kuuluvad aktiivsed ja ettevõtlikud inimesed. Tegutsedes täna 117 maailma riigis ning ühendades enam kui 150 000 liiget, on JCI peamine ülesanne pakkuda arenguvõimalusi, mis julgustavad algatama ühiskonnas positiivseid muutusi.

JCI maailmakongress on organisatsiooni aasta tippsündmus, kus osaleb  ligi 5000 osalejat viielt kontinendilt ja rohkem kui 100 riigist. Konverents toimub igal sügisel eri riigis.

 

© Copyright 2020
JCI Estonia MTÜ I Reg nr: 80089741 I jci@jci.ee

facebookyoutube