Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /www/apache/domains/www.jci.ee/htdocs/vana_backup/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2758

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /www/apache/domains/www.jci.ee/htdocs/vana_backup/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2762

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /www/apache/domains/www.jci.ee/htdocs/vana_backup/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3706
JCI e-Koja Presidendi vastuvõtt 22.02.19 – JCI

JCI e-Koja Presidendi vastuvõtt 22.02.19

Traditsiooniline e-Koja presidendi vastuvõtt toimus sel aastal 22.02 Roseni tornis inspireerituna Lennart Meri teosest “Hõbevalge”.

Pidulikku õhkkonda ja JCI spiritit oli nautima tulnud 50 tuuris külalist kaugemalt ja lähedalt. Aitäh kõigile külalistele maailma parima seltkonna eest!

JCI Estonia VP Social Jaane Vinkel kirjeldas üritust nii: “Õhkkond oli pidulik ja samas väga “welcoming”. Lauad olid lookas nii lubatud kiluleibadest kui ka muudest eestlasi kõnetavatest suupistetest ning kulisside taga sahistati, et alati särav president Mariliis oli ise oma pisikeste näpukestega kogu selle hea ja parema sinna ka tekitanud. Mõtestatust soosiva vahepalana serveeriti enne kätlemistseremooniat külalistele ka mõtteterasid Lennart Meri varamust.

Presidenti olid tervitama tulnud kõiksugu karvased ja sulelised, aktivistid ja lihtsad inimesed, kuningannad ja alles huvilised.

Teiste hulgas astusid ette P.h.D. Krokodil von genekas, Proua Varrga Härra Mäe Soodevahelt, Lihtsalt Hõbepingviinid ja Lihtsalt Ojari, Proua hõberebane ja härra valge vares, Hr. Brexit ja Pr. Exit, Härra Rehepapp ja mister Ipa, Pop-lauljanna “Poker face” autor Baba Yaga, Preilid Rakvere hõbehaigrud, vürst Wolfgang Trut Hermanius Wolf Taloslandist, Cheburashka Chernobõlist abikaasata, Pr Heli On ja Hr Pilti Pole, Kuningas Prangli saarelt ja kuurortlinna lummuse loojad – balli kuningannad ning Lõuna-Eesti mägede kuninganna.

Järgnesid tantsunumbrid traditsioone hoidva rahvatantsu ja modernsust püüdva flossiga.

Sõna võttis nii e-koja president Mariliis Männik-Sepp kui ka Senati president Madis Mädamürk, kusjuures viimase kõnes sai meenutatud ka legendaarseid e-koja mõttearendusi JCI kreedo suunal.

Pääsu ei olnud ka viktoriinist ja tordist ning lõpuks suundus kogu see ülev meeleolu koos puusa keerutustega edasi sensuaalsete rütmide keskele klubi Teatrisse.”

Õhtu käigus võeti üles JCI Maailmakongress 2019 järjekordne reklaamklipp – ootame põnevusega;)

© Copyright 2020
JCI Estonia MTÜ I Reg nr: 80089741 I jci@jci.ee

facebookyoutube