Startis uue loengute sari “BeConscious”

JCI e-Koda on lükanud käima uue ja otseloomulikult eriti ägeda projekti, mille nimi on BeConscious.
Teisipäeval toimus veidi kinnisemas ringis (JCI ning Worklandi liikmetele) BeConscious loengusarja avaüritus, kus ettevõtja Ville Jehe rääkis meile Teadliku muutuse kunsti alustaladest.
Kahest tunnist sai märkamatult kolm kopikatega ja senise tagasiside järgi võib avaürituse lugeda igati õnnestunuks! Aitäh, Ville Jehe ja suurimad tänud kõigile, kes kuulama-arutlema tulid!

Aga mis on siis üleüldse BeConscious? 

BeConscious on loengusari, mida viime läbi koostöös Worklandiga. Loengud keskenduvad eelkõige teadlikkusele, inimese sisemaailmale ja sellele, kuidas kõik meie sees toimuv mõjutab meie argipäeva ja välismaailma. Esimene avalik loeng aasta 2019 alguses.

Eelkõige on loengutesarja eesmärk tõsta kuulajate elukvaliteeti läbi praktiliste nõuannete sellest, kuidas enda sisemaailmaga paremini kontakti saada ning seda teadlikult juhtida. Nagu üritustesarja nimigi ütleb, on ühine nimetaja kõikides loengutes teadlikkus.
Läbi järgneva aasta puudutame loengutes erinevaid teemasid nagu teadlikkus üleüldiselt, reageerimine, empaatia, kohaolek, tänulikkus jm. Kõik need eelpool nimetatud seisundid on tööriistad, mida teadlikult kasutades oleme oma otsustes vähem mõjutatavad meelevaldsete emotsioonide poolt ning lihtsustame tuntavalt oma igapäevaelu. See kandub nii töö- kui ka eraellu ja mõjutab lisaks meile meie lähedasi (pere, töökaaslased, sõbrad).

Oleme väga tänulikud, omades sellist partnerit, kelle abiga BeConscious just niivõrd imelises kohas toimuda saab – Workland Estonia!

© Copyright 2020
JCI Estonia MTÜ I Reg nr: 80089741 I jci@jci.ee

facebookyoutube