Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /www/apache/domains/www.jci.ee/htdocs/vana_backup/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2758

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /www/apache/domains/www.jci.ee/htdocs/vana_backup/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2762

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /www/apache/domains/www.jci.ee/htdocs/vana_backup/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3706
E-koja 2019. aasta juhatus valitud – JCI

E-koja 2019. aasta juhatus valitud

12. oktoobril valiti e-Koja üldkogul 2019. aasta juhatus.

e-Koja lippu hoiab järgmisel aastal kõrgel Mariliis Männik-Sepp koos allpool välja toodud kambaga:

PRES – Mariliis Männik-Sepp
EVP – Jessika Petrov
IPP – Jaanus Vaher
VP – Märt Rohtla
VP – Marit Kuusk
VP – Taavi Vaigla
VP – Eneli Riim

Muster on jätkuvalt paigas ning tervitame saluudiga ka uut e-Koja liiget e-pp Sinisaart, kes oli e-kanaleid pidi ka meiega!

© Copyright 2020
JCI Estonia MTÜ I Reg nr: 80089741 I jci@jci.ee

facebookyoutube