“e” stands for the entertainment

  

JCI e-Koda on peamiselt teada fun-kojana. Ehk… “e” stands for the entertainment.
Novembris 2019 toimub Tallinnas meie riigi ajaloo seni suurim rahvusvaheline konverents JCI Maailmakongress 2019, tuues siia ca 5000 inimest, kes konverentsitavad 5 päeva!

Selleks, et inimestel meel oleks aga hea, tuleb neile pakkuda kõige selle asjaliku kõrvale ka lõõgastavat. Siin tuleb suuresti mängu e-Koda, kes koos teiste kodade (ja ka JCI väliste) tarkade, lõbusate ja toredatega korraldavad kongressi meelelahutuse osa.

Maailmakongressi meelelahutuse osa torditükk on väga suur – korraga kiirelt sisse vitsutades võib süda pahaks minna magusast ja kõht ka lõhki minna, siis on targem hakata seda tükikest juba tasapisi nosima ja mitmekesi. Meile omaselt peab ka “töö” olema lõbus, muidu me ei mängi 🙂

Sel nädalavahetusel oli esimene teambuilding nädalavahetus, kus said erinevate tiimide liikmed omavahel tuttavaks, tegime ka veidi asjalikku ning panime paika aluse 3 peamise suurema peo kondikava tegemiseks. Meile käisid rääkimas Elmo Puidet (erinevatest isiksuse tüüpidest ja nende rollidest meeskonnas) ja Raido Kivikangur (projektide juhtimisest ja meeskonnatööst). Kogu nädalavahetust aitas läbi viia superabiline Annet Muru. 

Aitäh kõigile ja ka neile, kes tulla ei saanud, aga on tiimis!


© Copyright 2020
JCI Estonia MTÜ I Reg nr: 80089741 I jci@jci.ee

facebookyoutube