Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /www/apache/domains/www.jci.ee/htdocs/vana_backup/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2758

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /www/apache/domains/www.jci.ee/htdocs/vana_backup/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2762

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /www/apache/domains/www.jci.ee/htdocs/vana_backup/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3706
JCI Saunapäevad 2018 – JCI

JCI Saunapäevad 2018

JCI Estonia esimesed saunapäevad toimusid 13.-15. juulil 2018 mõnusas Kauksi puhkemajas. Suvepäevi korraldasid ühiselt JCI e-Koda ja JCI Toompea.

Osalejad said kahe päeva jooksul koguda teadmisi saunakultuuri kohta, meisterdada vihtasid ja õppida neid ka õigesti kasutama, ehitada päris ise sauna, nautida suitsusauna, osaleda maa sees liha küpsetamise töötoas ja keerutada tantsu varajaste hommikutundideni.

Suvepäevade mõte hakkas mõlemas kojas eraldi idanema juba 2017. aasta suvel, kui e-Koda oli äärmiselt õnnestunult korraldanud oma koja sauna-teemalised suvepäevad ja Toompea kojal oli energiat ja initsiatiivi taaskord ühe suurprojekti korraldamiseks. JCI Toompea ning e-Koda on ka varem ühisprojekte teinud ning nii saigi jõud ühendatud. Peagi olid tehtud esimesed ajurünnakud ja mõtted läksid lendama. Sauna teema oli looduse
keskele just sobiv ning eestlaste kultuuri ja traditsioonidega tihedalt seotud. Peagi oli olemas kõik kõige vajalikum: maailma parimad saunamehed, Eesti üks parimaid peobände S.E.K.S. ja hoolitsetud selle eest, et inimesed ka kõhu täis saaksid. Saunapäevade korraldamisel mängis väga olulist rolli sündmuse marketing ning müügitöö, millest mõlema koja liikmed väga aktiivselt osa võtsid. 13. juulil kella 15ks oli kõik valmis ja kahe päevane pidu võis alata. Ilmad olid tellitud suurepärased ja tagasiside on siiani olnud igati positiivne.

Suvepäevadel osales 96 inimest ning esindatud olid peaaegu kõik JCI Estonia kohalikud kojad. Rahvusvahelise mõõtme andsid sündmusele Kevin Hin, kes on EVP of Europe 2018, JCI Nottinghami koja president ning külaline Saksamaalt. Projekti heast tulemuslikkust võib hinnata ka ohtralt positiivset tagasisidet andnud osalejad kui ka fakt, et Nottinghami koja president lubas järgmisel aastal terve oma koja JCI suvepäevadele kaasa võtta.

JCI Saunapäevad võib lugeda igati õnnestunuks. Meeskond töötas tõhusalt ja on töö tulemusega väga rahul.

Vaata pildipanka siin.

 

© Copyright 2020
JCI Estonia MTÜ I Reg nr: 80089741 I jci@jci.ee

facebookyoutube