JCI Toomemäe ja JCI Toompea kutsuvad ühisele sünnipäeva(laeva)reisile!


Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/apache/domains/www.jci.ee/htdocs/vana_backup/wp-content/plugins/wp-spamshield/wp-spamshield.php on line 2033

25 – 27. mail 2018 lähevad kaks sõpruskoda JCI Toomemäe ja JCI Toompea tähistama kahepeale kokku 50. juubelit. Üks saab 23 ja teine 27-aastaseks. Väärika numbriga sünnipäevareis viib seltskonna vahvaid toomemäelasi, toompealisi ja teisi kodalasi Rootsi kruiisile. Liikuval meelelahutuskeskusel naudime lõõgastavat sauna, imetleme vapustavaid kabaree etteasteid ja tantsime varajaste hommikutundideni elava muusika saatel. Kohale jõudes ootab Stockholmis ees bussiekskursioon giidiga, mis lõpeb kesklinnas. Soovijatel on võimalus pärast ekskursiooni omal käel linnaga tutvust teha. Laupäeval tähistame ühiselt ja kõik koos sünnipäeva. Naudime keelt alla viivaid roogasid buffee-õhtusöögil, vaatame show-programmi ja keerutame ansambli saatel jalga. Julgemad saavad mõõtu võtta ka karaokes.

2 päeva vahvat seltskonda, lõbusaid ühistegevusi ja pidulikku meeleolu on sind kruiisil ootamas. Ära pikalt mõtle, sest me oleme sinu eest kõigele olulisele juba mõelnud. Sinule jääb ainult registreerimise vaev, mida saad teha siit ja hiljemalt 10.02.2018.

Ootame sünnipäevareisile kõiki sõpru, kes soovivad omapoolsed õnnitlused kahele suurepärasele kojale edastada.
Lähemalt saab lugeda FB evendi alt https://www.facebook.com/events/379658552457644/ või kodulehelt https://www.jci.ee/events/jci-toompea-ja-jci-toomemae-sunnipaev/
Kui sul jäi midagi hingele, näiteks mis ilm on mai kuus Rootsis; mis lipu all sõidab Baltic Queen või mis on Rootsi kunni lemmik toit, siis võta julgelt ühendust Evelyga või Leeloga, kes vastab kõikidele su küsimustele ja vajadusel guugeldab õige vastuse.

Annemai Tuvike
annemai.tuvike@gmail.com
528 5880

Leelo Talistu
leelo.talistu@gmail.com
5811 5568

© Copyright 2020
JCI Estonia MTÜ I Reg nr: 80089741 I jci@jci.ee

facebookyoutube