2017 suunad Viljandimaal – suhtlus-ja tegevusvõrgustiku loomine


Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/apache/domains/www.jci.ee/htdocs/vana_backup/wp-content/plugins/wp-spamshield/wp-spamshield.php on line 2033

Viljandimaal toimub palju kuna siin toimetavad ägedad inimesed. Kõikide meie jaoks on kodukoht (olgu ta siis põline või hiljuti avastatud) ja selle potentsiaal väärt veelgi ühisemat tegutsemist. Järjest enam kohalike inimestega tutvudes ja nendega rääkides saame aru, et koostöövalmidus on olemas erinevatel tasanditel – ettevõtluses ja kogukonna üldist elu-olu edendadmises.
JCI Viljandimaa 2017 aasta eesmärk on paista oma tegevustega rohkem välja ja näidata millest me hoolime! Seda selleks, et kõik need ägedad inimesed saaksid kokku ja koostöö veelgi võimasamale tasandile. Korraldame avatud networking üritusi ja kaasame igale neist mõne kohaliku liidri.
Koos tähtede poole liikuda on lõbusam ja edukam!
Lisainfoks liitu meie meililistiga andes ennast teada viljandi@jci.ee ja/või jälgi meid Facebookis.

© Copyright 2020
JCI Estonia MTÜ I Reg nr: 80089741 I jci@jci.ee

facebookyoutube