JCI Rakvere 2017: hingega traditsioonid ja suund kogukonna poole

12. novembril kogunes uut juhatust valima Rakvere koda. Värske president Raina Talvis sõnas, et saab oma eelkäija Maris Tekkeli ülesanded kindla tunde ja sisemise rahuga üle võtta. “Olen terve 2016. aasta Marise kõrval EVP-na olnud ja näinud, millise pühendumusega ta Rakvere koda on juhtinud,” kinnitas ta.

Raina sõnas, et uus aasta on Rakvere kojas kindlasti liikmete nägu. “Plaanis on jätkata vanade traditsioonidega (legendaarne Mohni retk), kuid soovime algust teha ka uutega (loengusari, Tantsulaager). Teeme asju, mis on kedagi meie liikmetest kõnetanud. Ainult nii saame tagada, et igal Rakvere koja projektil on eesotsas inimene, kes andes endast midagi ära projekti õnnestumiseks, saab sealt midagi ka vastu. Olgu see siis emotsionaalne, füüsiline või vaimne areng.”

Samuti plaanitakse suunata oma energia rohkem kogukonna poole. “Meil on mitmeid mõtteid, kuidas saame kogukonnale midagi tagasi anda. Plaanis on ka külastada erinevaid Lääne-Virumaa huvitavaid ettevõtmisi, mille inspireerivatest edulugudest tahame osa saada.”

Kuigi Rakvere koja liikmete arv ei ole väga suur, usub Raina, et tehes väga häid projekte – ja tehes neid südamega, leiavad koja juurde ise tee need õiged JCI-geeniga inimesed 🙂

Rakvere koja 2016. aasta presidendi Maris Tekkeli mõtteid oma presidendiajast ning soovitusi uutele presidentidele saad lugeda siit.

JCI Rakvere juhatusse kuuluvad aastal 2017:

  • Raina Talvis – PRES
  • Sigrid Kivimäe – EVP
  • Maris Tekkel – IPP
  • Tarmo Saremat – TREAS

Fotod: JCI Rakvere

jcirakvere01
jcirakvere02

© Copyright 2020
JCI Estonia MTÜ I Reg nr: 80089741 I jci@jci.ee

facebookyoutube