JCI Tallinnal külas Kristi Saare

Investeerimisnippe Kristi Saare´lt

12. septembril käis JCI Tallinnal külas Naisinvestorite klubi looja Kristi Saare. Kristi jagas meiega oma investeerimistarkust, mida ta mitme aasta jooksul õpetajapalgast investeerimisega oli kogunud.

  • Pane kirja oma investeerimisstrateegia see aitab vältida ennatlike otsuste tegemist.
  • Varu kannatust – investeeringud tasuvad tihti ära alles pika aja peale ning alguses või tunduda, et teenitud summad on väikesed.
  • Katseta väikeste summadega investeerimist saab ainult teatud piirini raamatutest ja teiste kogemustest õppida. Varem või hiljem tuleb hakata enda rahaga katsetama, kuid seda tasub esialgu teha väikeste summadega, et saada vajalikud kogemused.
  • Hajuta oma investeeringuid – vali endale mitu varaklassi, millesse raha paigutada, et vähendada riske. Näiteks võid raha paigutada kinnisvarasse, aktsiatesse ja anda lisaks ka ühisrahastusplatvormide kaudu laene.

Caroline Rute

VP Business

© Copyright 2020
JCI Estonia MTÜ I Reg nr: 80089741 I jci@jci.ee

facebookyoutube