JCI Tallinn konverentsil “Lendame koos”

ak2016

Kahel päikeselisel septembrikuu sügispäeval toimus JCI aasta teadmiste jagamise suursündmus konverents nimega “Lendame koos“. Esinejad olid erakordselt inspireerivad, kes sütitasid oma juttudega taas indu teha ära miskit suurt, erilist ja südamelähedast.

Margit Alep, Elis Paas ja Urmas Kamdron jagavad Sinuga eriti meeldejäävaid lugusid ja mõtteid, mis konverentsilt kõrvu kajama jäid.

Elis, Margit ja Urmas kõik tõid välja, et Umami saamislugu ning Juta Raudnask jättis neile sügava jälje.

 • Kuidas oma tulevikku planeerida reisil olles: nimelt on inimesel pikemal reisil olles tunne, et aega tuleb juurde ja võid vabalt igas uues riigis uut äriplaani planeerida (Urmas).

 • Inspireeriv oli näha Jutas seda kirge uute maitsete avastamisel ja nendega Umami tootesortimeni laiendamisel ja mulle väga meeldisid tema lood reisidest, mida nad koos terve perega teevad. Meeldib põhimõte, et lapsed ei sega reisimist, et kõike saab ju üheskoos teha (Elis).

 • Üliedukad kontorirotid, kellele meeldib väga reisida ning reisides erinevaid toite maitsta, leidsid äriidee, mis on seotud nende kirega ja vägagi südamelähedane neile. Nende julge samm astuda mugavustsoonist hea palgaga töölt välja, võttes riske, järgisid oma südant ja leidsidki valdkonna, mis nende südame rõõmsaks teevad (Margit).

Margit ja Urmas toovad välja diplomaat, ettevõtja ja poliitiku Erik Niiles-Krossi sõnad:

 • “Selle asemel, et tunda ennast väikse rahvana, peaksme hoopis tugevdama isiklikke rahvusvahelisi suhteid. Suured asjad otsutatakse tegelikult tagatubades just nende vahel, kellega on isiklik suhe”.

Elis toob välja eriti inspireerivad mõtted esinejatelt:

 • Markus Marks (Bold Tuesday): „Reisimine teeb sinust parema inimese”.

 • Juta Raudnask  (Umami) „A ship is always safe at a shore – but that is not what it is built for“.

  Margit ja Elis toovad väljaLingvisti loo:

 • Lingvisti esindaja Helen Vakker rääkis toreda loo, kuidas füüsik tegi eduka keeleõppe programmi. Lingvist pakub võimalust kiiresti uus keel selgeks saada kohandades õppimise olemust ja kiirust personaalselt kasutades selleks vastavat algoritimi.

 • See, mida Sa täna teed või milles spetsialist oled, ei takista Sind olemast mingis täiesti teises valdkonnas edukas, millest Sa mitte midagi ei tea. Oluline on leida enda tiimi õiged inimesed, kellega koos edasi minna, mitte üksi pusima hakata.

 • PS: JCI Tallinn läheb Lingvistile külla 17.10.2016. Rohkem infot peatselt kodulehel.

  Hüper-super suured tänud teile Elis, Margit ja Urmas! 
  Mariliis
  VP Marketing

© Copyright 2020
JCI Estonia MTÜ I Reg nr: 80089741 I jci@jci.ee

facebookyoutube