Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /www/apache/domains/www.jci.ee/htdocs/vana_backup/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2758

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /www/apache/domains/www.jci.ee/htdocs/vana_backup/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2762

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /www/apache/domains/www.jci.ee/htdocs/vana_backup/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3706
Lendame koos JCI Aastakonverentsile! – JCI

Lendame koos JCI Aastakonverentsile!

Kohe, kohe on toimumas JCI iga aastane tippsündmus. See ei ole pelgalt konverents, vaid sündmus, kus kohtuvad kojad, presidendid ja ettevõtlikud inimesed, et koos lennata kõrgemale ja kaugemale.

Arutleme üheskoos  Harri Tallinn (Ajujaht), Mari Vavulski (Startup Estonia), Erki Hendrikson (TransferFast), Diana Tamm (MTÜ Mondo), Kristjan Hiiemaa (ERPLY) ja paljude teiste ettevõtlike inimestega, kes on juba muutnud maailma, kuidas Sina saaksid maailmas midagi ära teha.

Meie konverentsil ei ole kuulajaid, vaid on osalejad. Tule ka Sina ja saa osa elavatest aruteludest teemadel:
– Mis tagab edu laias maailmas?
– Kuidas muuta ettevõte rahvusvaheliseks?
– Kuidas saan ise panustada, et luua positiivseid muutuseid maailmas?

Konverentsi päevasele programmile lisaks on kavas reedene pidu ja laupäevane pidulik Gala, kus jagatakse JCI aasta auhinnad –  äkki just Sinule või Sinu Kojale.

Registreeri: https://www.jci.ee/ak2016/registreeri/

Rohkem infot: www.lendamekoos.eu ja https://www.jci.ee/ak2016

© Copyright 2020
JCI Estonia MTÜ I Reg nr: 80089741 I jci@jci.ee

facebookyoutube