JCI Toomemäe teostab KÜSK-i abil arenguhüpet


Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/apache/domains/www.jci.ee/htdocs/vana_backup/wp-content/plugins/wp-spamshield/wp-spamshield.php on line 2033

JCI Toomemäel on hea meel teada anda, et oleme saanud KÜSK-ilt (Kodanikuühiskonna Sihtkapital) rahalise toetuse summas 4293 eurot koja arenguhüppe teostamiseks. Projekt sai kirjutatud selleks, et töötada välja uute huviliste leidmise ja kaasamise süsteem ning hästitoimiv mentorlusprogramm. Terve aasta kestva projekti raames korraldatakse erinevaid koolitusi ja infopäevasid ning lõpptulemusena valmivad nii uute huviliste kaasamise kui mentorluse kohta juhised ning õppe- ja koolitusmaterjalid, mida saab kohandada ka teistes kodades nii kohalikul kui JCI Estonia tasandil. Hetkel on loomisel uue kodalase ABC, huvilisi kaasatakse juba 8. juunil toimuval JCI tutvustusõhtul ning alustatud on mentorlusprogrammi väljatöötamisega. Loodame, et projekti toestamine toob kasu kõikidele kodadele üle Eesti ning loomulikult on kõik head ideed ja koostöö teistest kodadest samuti oodatud!

Lisainfo: Anne Rebenits (annerebenits@gmail.com)

KYSK-Sisemin_logo_KodYhisk_toetuseks

© Copyright 2020
JCI Estonia MTÜ I Reg nr: 80089741 I jci@jci.ee

facebookyoutube