Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /www/apache/domains/www.jci.ee/htdocs/vana_backup/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2758

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /www/apache/domains/www.jci.ee/htdocs/vana_backup/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2762

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /www/apache/domains/www.jci.ee/htdocs/vana_backup/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3706
Ratrace 2016 – JCI

Ratrace 2016

logo_tordiga2

Rat Race 2016 korraldamine on täies hoos ja juba märtsi lõpupoole avame jooksule registreerimise.

Registreerimise avapauk toimub 25. märtsil Firmabändi finaalkontserdil Rock Cafes. Firmabändi finaali üks kategooriatest on “Rat Race-i lemmik”. Selle kategooria võitja valib meie meeskond, kes on bände kohapeal kuulamas. Võitjal on au esineda 2. juunil Raekoja Platsil Rat Race heategevusjooksul. Ootame ka kõiki teisi meiega koos registeerimist avama ja bändi valima. Oleme selleks loonud ka Facebook´i ürituse, kus saad infoga kursis olla ja enda tulekust märku anda.

Järgmine oluline sündmus on 14. aprillil Clazzis, sest siis toimub Rat Race 2016 ametlik avapidu, kus esinevad vennad Piusid ja Koit Toome. Täpsem info juba õige pea!

Sel aastal kogume Rat Race-ga raha Eesti Laste ja Noorte Diabeediühingule insuliinipumpade ostmiseks, millest pikemalt saad lugeda siit.

Hoia end Rat Race tegemistega kursis Facebookis ja “Firmabänd 2016” lehekülgedel ning rohkem infot jooksu kohta leiad www.ratrace.ee lehelt.

Kontorirott teeb head! Tule tee Sina ka! 

Tiina Tali
RatRace 2016 projektijuht

© Copyright 2020
JCI Estonia MTÜ I Reg nr: 80089741 I jci@jci.ee

facebookyoutube