Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /www/apache/domains/www.jci.ee/htdocs/vana_backup/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2758

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /www/apache/domains/www.jci.ee/htdocs/vana_backup/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2762

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /www/apache/domains/www.jci.ee/htdocs/vana_backup/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3706
JCI Kevadkonverents 2016 – JCI

JCI Kevadkonverents 2016


Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/apache/domains/www.jci.ee/htdocs/vana_backup/wp-content/plugins/wp-spamshield/wp-spamshield.php on line 2033

Avatud on registreerimine JCI Kevadkonverentsile, mis toimub 12.-13.03.2016 Eesti suvepealinnas Pärnus. Konverentsi ja õhtuse peo toimumiskohaks on Pärnu kõige moodsam spaa- ja konverentsikeskus Estonia Resort Hotel & Spa.

 

Info programmi, registreerimise ja majutuse kohta on leitav:

Kevadkonverentsi kodulehelt – https://www.jci.ee/keko2016/
JCI veebist: https://www.jci.ee/events/jci-kevadkonverents/
Facebookist: https://www.facebook.com/events/906456709404124/

 

Registreeru kohe, sest Early Bird hinnad ja parimad majutuspakkumised kehtivad vaid kuni 31.01.2016 (k.a).

 

Kohtumiseni kevadises Pärnus,

 

Anne-Mai Raivet

KEKO2016 direktor

annemaira@hotmail.com

© Copyright 2020
JCI Estonia MTÜ I Reg nr: 80089741 I jci@jci.ee

facebookyoutube