Sajad inimesed tulevad Eestisse “piire ületama”


Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/apache/domains/www.jci.ee/htdocs/vana_backup/wp-content/plugins/wp-spamshield/wp-spamshield.php on line 2033

Eesti Ettevõtlike Noorte Koda (JCI Estonia)
PRESSITEADE
19.08.2015

Sajad inimesed tulevad Eestisse “piire ületama”

Homme algavale rahvusvahelisele konverentsile alapealkirjaga “Beyond borders” saabub Eestisse osalejaid 17 erinevast riigis. Kolme päeva jooksul saab konverentsist osa üle 600 inimese.

Konverentsi raames tuleb Eestisse Pentagonis 9/11 rünnakute järel taastusoperatsioone juhtinud kolonel Dan Pantaleo, BMW gruppi regiooni juht Max Kalbfell, Leedu hinnatud riskikapitalist Ilja Laurs, Philipsi disainiosakonna asepresident Paul Gardien, Harley Davidsoni esindaja jpt inspireerivad esitlejad. Oma kogemust on teiste hulgas jagamas ka meie kohalikud maailmatasemel talendid nagu trikisuusataja Kelly Sildaru, Jobbatical looja Karoli Hindriks jpt. Lisaks loengutele toimuvad konverentsi raames veel ärikülastused, õhtused omanäolised meelelahutusüritused jm erinevad programmid ja lisategevused.

“Tahtsime näidata kuidas korraldada head konverentsi suurepärases linnas nagu Tallinn. Poolteist aastat ettevalmistust jõuab nüüd finaalini. Usume, et oleme piisavalt loomingulised, et konverents jääb meelde osalejatele aastateks ja inimesed Islandilt või teistest Euroopa riikidest räägivad meist. Tore on anda panus Eesti majanduse arengusse”, sõnas konverentsi direktor Eva-Maria Merjel.

Konverentsil osalejate hulgas leidub nii ettevõtjaid kui ka erinevate erialade spetsialiste üle maailma. Konverentsi peakorraldaja Eesti Ettevõtlike Noorte Koda ehk JCI Estonia kuulub rahvusvahelisse vabatahtlikke võrgustikku Junior Chamber International, mis koondab ülemaailmselt ligi 200 000 ettevõtlikku noort.

P.S. Huvi korral jagame ka konverentsi esinejate pilte ja/või korraldame intervjueerimise võimalusi.

 

LISAINFO KONTAKTID:

Kadri Armas
Konverentsi kommunikatsioonidirektor
+372 5650 1556
armas.kadri@jci.ee

Eva Maria Merjel
Konverentsidirektor
evamaria.merjel@jci.ee

© Copyright 2020
JCI Estonia MTÜ I Reg nr: 80089741 I jci@jci.ee

facebookyoutube