JCI Estonia Volleturniir 2015 toimub taas Tartumaal, Lähte spordihalli võrkpalliväljakutel


Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/apache/domains/www.jci.ee/htdocs/vana_backup/wp-content/plugins/wp-spamshield/wp-spamshield.php on line 2033

Suvi on kätte jõudnud, rannahooaeg avatud ning loodetavasti leidub ka neid, kes mõnusa päikese käes juba palli on mänginud. Seega on just nüüd õige aeg JCI Võrkpalliturniirile mõtlema ning trenni tegema hakata, et 15. augustil toimuvalt volleturniirilt karikas koju viia! Volleturniir toimub taas Tartumaal, Lähte spordihalli võrkpalliväljakutel. Pärast turniiri suundume ka tänavu Lähtelt 5-minutilise autosõidu kaugusele Saadjärve Jahtklubisse, kus meid ootab parvsaun koos muheda sauna ning suvise söögipalaga!

Eelmise aasta sündmuse järel tuli teistelt kodadelt palju häid ettepanekuid turniiri korraldamise osas. Kahjuks kõik need rakendust ei leidnud, aga toimunud on ka mõned muudatused. Reeglitest täpsemalt:

  1. Et muuta mäng lihtsamaks ning lõbusamaks kõikidele osavõtjatele, toimub tänavune volleturniir saalivõrkpalli reeglitega. (Kuna me kõik oleme nooremas või vanemas eas mänginud võrkpalli, kuid mitte kõik meist pole mänginud rannavõrkpalli FIVB määruste järgi, siis reeglid on kõikidele lihtsamad ja seetõttu jääb rohkem aega mängu nautimiseks).
  2. Meesmängijal on keelatud naismängijat sulustada (blokeerida).
  3. Ühte võistkonda kuulub max 4 mängijat, kellest 3 peavad olema väljakul, kellest omakorda vähemalt 1 mängija peab olema naissoost.
  4. Võistkonda võivad kuuluda JCI liikmed, liikmekandidaadid ning sõbrad.
  5. Meessoost sõbra puhul võib olla väljakul 1 mängija, naissoost sõbra puhul aga suisa 2 mängijat korraga.
  6. Kui enda kojast ei suudeta mingil põhjusel võistkonda kokku saada, on lubatud erinevate kodade vahel ühine võistkond kokku panna.

Turniiril aitab mänge läbi viia kaks kohtunikku, seega kõik osalejad saavad nautida mängimisrõõme ning ei pea vilistamise pärast muret tundma!

JCI Toomemäe Tiigrid on volleturniiri võitnud juba 2 korda järjest. Kas tuleb ka kolmas kord või suundub seekord karikas teise kotta, selgub juba 15ndal augustil Lähtel. Seega pane oma võistkond kokku, tehke koos paar trenni ning tulge karikat jahtima! Lähte ning Tartumaa on koht kuhu tulla ning veeta mõnus suvine nädalavahetus 🙂

Küsimuste või ettepanekute korral helista või kirjuta mulle julgelt. Hoia sündmusel silma peal ka Facebookis. Seni aga rohket trenni, päikest ja rõõmu!

Rohket osavõttu oodates

Madis-Arno Küüsvek
JCI Toomemäe
E-mail: madis.kuusvek@gmail.com
Tel: 5373 0018

© Copyright 2020
JCI Estonia MTÜ I Reg nr: 80089741 I jci@jci.ee

facebookyoutube