Tutvume JCI Tallinna 25. sünnipäevaürituse korraldustiimiga

Meie tiim on juba mitmeid nädalaid genereerinud ägedaid ideid, otsinud hubaseid ja õdusaid toimumiskohti ning loonud endale mõnusat ülevaadet JCI Tallinna 25 möödunud aastast.

JCI Tallinn 25 sünnipäeva üritus koosneb kolmest olulisest valdkonnast: twinning, sünnipäeva päev ja sünnipäevapidu.

Meie kalleid külalisi JCI Helsinkist, JCI Londonist kui twinningkodadest ning samuti kõiki teisi piiride tagant tulevaid jayceekaid on võõrustamas armas heledapäine Triin Parvits. Tema huvi rahvusvaheliste suhete vastu innustab Triinu pakkuma kodalastele parimat, põnevaimat ja seiklusterohkeimat siinviibimist. Tema soov on näidata eestlasi ning Eestit kindlasti teada-tuntud e-võtmes, aga vaadates ka tagasi JCI Tallinna kasvule ning arengule.

Triinu toetab oma rahvusvaheliste kogemuste, tutvuste, ideede ja võimalustega Ellen Eigi. Tema abivalmidus, uusima turismiinfo omamine ning põnevate kohtade külastatus on just see, mis aitab panna twinningule kirssi tordile.

Sünnipäeva päevase ürituse korraldamise on enda taktikepi alla võtnud üks meie naiskonna staažikamatest jayceekatest Eliis Pärna. Ta teadis, et tahab sel aastal kindlasti midagi meeldejäävat ära teha ning sünnipäeva projekt tundus just see, mis ühe patrioodi südame põksuma lööb. Eliisi pikaajalised kogemused JCI-s, meelelahutuses ja meedias on meile täiesti asendamatu, et teha sünnipäev, mida järgmised 25 aastat rõõmsa meelega meenutada.

Päevaprogrammis on Eliisile abikäe ulatanud veel mõned vahvad neiud, kellest üks on alati uutest ideedest justkui võluväel süttiv Marja Tropp. Tema heatahtlikkus, rõõmsameelsus ja aktiivsus on täiesti uskumatult nakkavad. Marja koos oma rohkete ideede ja ettevõtlikkusega on kui ideaalne liige igasse meeskonda.

Heade mõtetega võtab päevase poole korraldamisest osa ka Karen Milistver, kes igapäevaselt tegeleb disainiga, mis annab talle mõnusas koguses loovust ja „kastist välja” vaadet. Kui Karen midagi on lubanud teha või uurida, siis teeb ta seda südamega. Viimane tõsiasi on kindlasti tingitud ka sellest, et tema arvates leidis antud tiimis võetud roll Kareni mitte vastupidi.

Lisaks on päevast osa tulnud appi korraldama Elis Paas. Tema tarkus, kogemused ja head mõtted on kuldaväärt. Elise kogemus rahvusvahelise JCI ürituse korraldamisest aitab paremini planeerida ka meie programmi, et ka väliskülalistel oleks kodune. Tema südikus ja sihikindlus aitavad tagada edu kogu programmis.

Sünnipäevapeo käimalükkamise eest on võtnud ohjad enda kätte Kadri Armas. Kuna Kadri igapäevatöö on ürituste korraldamine, siis on tema just parim valik JCI Tallinn 25 sünnipäevapeo eestvedajaks – see neiu juba teab, mis kuulub ühe suurepärase juubelipeo juurde. Kadri kogemustepagas, lennukad ideed ja “peovaade” teevad 17.mai õhtust meeldejääva ürituse kõigile sünnipäevakülalistele.

Iga projekt vajab aga inimest, kes oskaks vastata kõigile üritust puudutavatele küsimustele. Merlin Mängel on hakkaja, sõbralik ja särasilmne neiu, kes on võtnud enda hoole alla ürituse administreerimise poole. Lisaks sellele jagub tal piisavalt energiat, et aidata ka kõigi teiste valdkondadega. Tema hea organiseerimisvõime aitab vajalikku infot ladusalt hoida ja jagada.

Projekti väjapaistvuse eest vastutab loovusest pakatav Reili Kull. Tal jagub alati värskeid ja huvitavaid mõtteid turundamise, imidži loomise ja kujunduse osas. Tema visiooni-vaade rikastab nii koosolekuid kui ispireerib ka teisi liikmeid.

Reilit aitab ja toetab tema tegemistes Madle Puusepp. Kuna neiud on head sõbrannad juba varasemast, siis tekib neil ühine nägemus ja sünergia suhteliselt kiiresti. Samas jagub Madlel piisavalt selget pead ja konkreetsust, et ohjata ülevoolavaid või korrigeerimata ideid, et jõuda kiiremini soovitud eesmärgini.

Viimase olulise valdkonna, partnerluse, haldamise on oma südameasjaks võtnud Anna-Liisa Ledjajeva. Tema heatahtlikkus, sõbralikkus ja südamlikkus sulatavad kindlasti iga soovitud koostööpartneri jäise müüri. Anna-Liisa pealehakkamine ja rõõmsameelsus aitab innustada ka teiste tiimi liikmete tahet.

Projektijuhi ameti on seekord enda kanda võtnud Katre Tiimla. Tema jaoks on oluline, et naiskonna liikmetel oleks särtsu ja tahet tegutseda ning et üritusest tuleks aastate meeldejäävaim sündmus.

JCI 25. sünnipäevaürituse korraldustiim

© Copyright 2020
JCI Estonia MTÜ I Reg nr: 80089741 I jci@jci.ee

facebookyoutube