Rat Race toetab maksuvaba sportimist

Taas on hoogsalt käivitunud Rat Race projekt, mida JCI Tallinn korraldab juba 13ndat korda. Kuna projekti üheks kaugeleulatuvamaks sihiks on pöörata tähelepanu probleemidele, mis vajaksid laiemat ühiskondlikku teadvustamist, siis tänavu oleme selleks tõstatanud oma töötajate spordiga tegelemise kulude katmiselt ettevõtete poolt makstava erisoodustusmaksu temaatika.

Projektimeeskonnana, mis hetkel küündib 15ne liikmeni oleme senini töötanud projekti ettevalmistamisega seda eelkõige spordi erisoodustusmaksu teema tõstatamise osas ning hetkel oleme jõudnud juba läbirääkimiste faasi. Jaanuaris saime kokku ja istusime ühise arutluslaua taha koos Eesti Firmaspordiliidu esindajatega, kes on valmis meie ettevõtmist igati toetama ning lähiajal ootab ees kohtumine riigikogulase, Isamaa ja Res Publica Liidu fraktsiooni liikme Erki Noolega.

Rat Race´näol on tegemist laheda projektiga, mis toob tänavatele jooksma kontoriinimesed, et jooksu osavõtutasudega toetada Eesti Lasterikaste Perede Liidu kaudu vaesusriskis elavate suurperede laste mitmekülgset arengut ja hariduse omandamist. Samas propageerime heategevuse kaudu liikuvat ja tervist väärtustavat elustiili.

Tänavu toimub Rat Race 27. mail Tallinna Raekoja platsil Tallinna Vanalinna Päevade tervisepäeval. Osalema ootame kuni 5 liikmelisi meeskondi nii ettevõtetest, MTÜ’dest kui sõpruskondadest.

Samuti ootame uusi liikmeid liituma meie vahva projektimeeskonnaga. Eriti on oodatud kõik ettevõtlikud ja vahvad inimesed meie partnerluse, turunduse ja rajatiimi.

Rat Race Tallinn 2014 tiim

© Copyright 2020
JCI Estonia MTÜ I Reg nr: 80089741 I jci@jci.ee

facebookyoutube