Koos Kooli projekt jagab suvel õnne üle Eesti


Deprecated: Function create_function() is deprecated in /www/apache/domains/www.jci.ee/htdocs/vana_backup/wp-content/plugins/wp-spamshield/wp-spamshield.php on line 2033
Koos Kooli projekt reisib suvel mööda Eestimaa suurüritusi, kus ollakse väljas õnneloosiga, mille abil kogutakse raha suurperede lastele hästivarustatud koolikottide komplekteerimiseks. Lisaks raha kogumisele kanname mööda Eestit laiali ka Koos Kooli sõnumit ja tutvustame projekti.
Õnneloosiks vajalikud auhinnad oleme saanud heade toetajate käest annetustena ning õnneloosi kaudu saab igaüks toetada projekti 1-eurose panusega. Iga loos võidab! 
Kindlasti leiab meid suvel Tartu Hansapäevadel, mis toimuvad 19.-21. juulil. Kas me veel kusagil õnneloosi läbi viime, sõltub sellest, kuidas Tartus läheb ja kas on vahepealsel ajal veel annetusi loosi jaoks laekunud. 
Hea kodalane, kellele heategevus korda läheb, sinu käes on võim Koos Kooli sõnumit võimendada! Kui sul on võimalust annetada asju, mis sobiksid Koos Kooli heaks tehtava õnneloosi auhindadeks, siis anna sellest teada Piretile piret@netiemme.ee.
Samuti on igal JCI liikmel või meie sõpradel ja partneritel jätkuvalt võimalus teha oma annetus projekti raames kingitavate koolikottide fondi. Täpsem info annetusviisidest on lihtsasti leitav projekti kodulehel www.kooskooli.eu.
Kohtumiseni Tartu Hansapäevadel või Koos Kooli pidulikul lõputseremoonial (koolitkottide kätteandmisel lastele) 18. augustil!

© Copyright 2020
JCI Estonia MTÜ I Reg nr: 80089741 I jci@jci.ee

facebookyoutube